torsdag 23 juni 2016

Första semesterdagen

Tänka sig, på min första semesterdag har jag faktiskt suttit stilla i däckstolen. Flera gånger! VARMT har vi haft här i Skåne, ännu varmare ska det visst bli imorgon. Vi har laddat upp med vattenmelon, ispåsar i frysen och mängder av kall dricka i kylskåpet. Kanske blir det ett dopp i sjön, om det blir för olidligt.


De gamla kuddarna i däckstolen har fått nya överdrag, inhandlade till rejält reapris på H&M Home på Center Syd. Där fanns faktiskt himla mycket trevligt för nästan inga pengar alls. 


Filten i naturvitt och grönt kommer också därifrån, och det gör även muggarna med de vackra gröna skalbaggarna. Notera hur fint de matchar vattenmelonerna, haha!


Imorgon inväntar vi den årliga midsommarinvasionen. Vad vi vet i skrivande stund blir vi 13 vuxna, en tonåring och fyra barn, men det där kan hinna ändra sig. Vi kör alltid ta-med-vad-du-själv-vill-ha-och-äta-varianten, vilket gör tillställningen totalt avslappnad och opretentiös. Det blir både lunch och middag, och däremellan skrotar vi runt och bara umgås. En sådan där dag man lever på länge.

2 kommentarer:

 1. Snyggt och välmatchat :)
  Det låter som vi ska ha liknande Midsommar.Hoppas nu att åskan håller sig på avstånd..
  Önskar dig en skön Midsommar :)

  SvaraRadera
 2. Snyggt och välmatchat :)
  Det låter som vi ska ha liknande Midsommar.Hoppas nu att åskan håller sig på avstånd..
  Önskar dig en skön Midsommar :)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!