lördag 23 juli 2016

Parasoll

När den svenska sommaren visar sig från sin allra soligaste sida kan man inte leva utan ett parasoll. Igår fick vi helt sonika åka in till stan och inhandla ett. Efter att ha rivit halva utställningen på Harald Nyborg (man måste ju fälla upp dem för att se hur de ser ut...) hittade vi till slut en stabil och stilfull variant som både vi och plånboken gillade på Jysk: Marknadsparasoll Otta i naturvitt och med ribbor i hårdträ. Det är allt bra med sommar-rea!


Det funkar bra med vårt ihopplock av trädgårdsmöbler, men kommer också funka fint med ett större bord (vilket vi har planer för när stensättningen väl är gjord). Våra gamla stolsdynor matchar fint i färg, men är i bra mycket sämre skick än vad bilden visar och lever på lånad tid. Jag tror minsann vi har haft samma i nästan 8 år, och ljust tyg är ju inte så spilltåligt precis...


Två eftermiddagar i rad har jag nu suttit under parasollet och läst, och utvärderingen är att det var ett bra köp. Kanske rentav lite för bra, för nu vill jag sitta här och lata mig mest hela tiden, hihi!

3 kommentarer:

 1. Perfekt! Och lata dig har du väl gjort dig förtjänst av, du som har grävt och donat hela semestern! ;) Sitta i skuggan och läsa, det är min melodi den här semestern! Gräva går inte, även om jag nu hade orkat... här är knastertorrt så det får vänta tills hösten..

  Må gott och njut under parasollet!
  Gunilla

  SvaraRadera
 2. Vad härligt somrigt det ser ut! Rena idyllen;)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ser härligt ut, mysigt parasoll behövs nu när solen har tittat fram. Härligt när man kan välja, sitta i solen eller under ett parasoll.
  Ha det bra!
  Birgitta

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!