onsdag 3 augusti 2016

Regn, rusk och ryggmassage

Ikväll känns det nästan som om hösten har hittat till "Glesbygd". Det blev mörkt tidigt, och regnet och blåsten piskar mot rutorna på glasverandan. Jag kan inte låta bli att tycka att det är lite mysigt.


Jag hade bokat tid för massage direkt efter jobbet och kom ut därifrån som en helt ny människa. Gode tid, så skönt för mina trädgårdsstela ryggmuskler! Härmed avlägger jag ett retroaktivt nyårslöfte: Jag ska unna mig ryggmassage en gång i månaden, från och med nu.

Ser ni förresten så fint de gröna krukorna från En liten bit av Medelhavet passar ute på glasverandan? Jag skulle nog ha köpt fler... Att fönster och fönsterbrädor fortfarande är omålade och inte ommålade kan ni däremot bortse från, hihi! Fast något ska man ju ha att göra i höst också. Allra helst som jag har gått ner i tjänst lite grann och kommer vara ledig en dag i veckan under höstterminen. Det är ytterligare ett retroaktivt nyårslöfte, kan man säga. Eller en investering i välbefinnandet. Vilken ynnest det ändå är att ha möjlighet att göra så.

3 kommentarer:

 1. Söt kruka! De omålade fönstren ser bara charmiga ut!
  Ja att ha möjlighet till en extra ledig dag i veckan måste verkligen vara
  en investering i välbefinnande. Önskar jag också kunde göra det, känns som
  om arbetet stjäl alltför mycket av ens tid. Det finns så mycket annat roligare man
  kunde göra. Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Krukan var jätte fin! Att gå ner i tid pratade jag just om igår... Det skulle man göra under odlings säsongen:)
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 3. Åhh precis dom där krukorna stod jag och tittade på i somras när vi besökte "En liten bit av medelhavet" - jättefina! Begriper inte att jag inte köpte någon med mig hem.
  Så fint hos dig !
  Härligt att unna sig ryggmassage en gång i månaden och att investera i sig själv en dag i veckan - så klokt. Gör precis likadant !
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!