tisdag 6 september 2016

Det kom ett brev

Idag damp det ner en liten försändelse i brevlådan från härliga bloggläsaren Lene i Danmark. I kuvertet låg ett supercharmigt öronclips, föreställande en liten kille i randig tröja. "Da jeg så hvor glad du blev for din Lisa Larson Kalle, kom jeg i tanke om att jag har en lille Kalle med rødstribet trøje - som øreclips," skrev Lene i ett mail redan för någon vecka sedan, och berättade vidare att hon hade fyndat örhänget på en Österlen-loppis en gång i tiden, och att hon nu tyckte det var dags för lille Kalle att få komma hem till Sverige igen. Ville jag ta hand om honom, kanske? Klart jag ville! 


Tusen tack, Lene! Jag blev så glad för brevet och för att du tänkte på mig. Jag lovar att jag ska ta väl hand om din lille Kalle. Kanske är det så att det finns en liten fästmö till honom någonstans där ute? Det måste nog bli mitt framtida loppis-span!

9 kommentarer:

 1. Måste bara säga - ditt hem är fantastiskt!!! :)

  /Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad roligt att du tycker det! Det tycker jag också, hihi! Men jag är ju inte helt opartisk i frågan. :-)

   Radera
  2. Tack, vad roligt att du tycker det! Det tycker jag också, hihi! Men jag är ju inte helt opartisk i frågan. :-)

   Radera
 2. Åh att det finns så snälla människor ändå, så härligt! Förstår att du blev glad. Charmig liten kille det där. Och jag säger det igen, ditt hem är så himla charmigt och hemtrevligt. Där har man ett fint exempel på att man inte behöver spendera massor på dyra kök osv för ert kök är ett av mina absoluta favoritkök plus allt annat också!
  Kram Nettan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för glada tillrop! Det är lätt att bli hemmablind ibland och bara se skavankerna. Fast de har ju visst en tendens till att inte fastna på bild, hihi! ;-)

   Radera
 3. Vilken rar bloggläsare och så fint att få en liten Kalle. Hoppas att du hittar den ev. flickvännen.
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nu får jag hålla utkik på loppisarna framöver! :-)

   Radera
 4. Men så söt, och så generöst av din bloggvän! Sånt blir man varm i hjärtat av!
  Angående ditt förra inlägg, så tycker jag du har gjort dig förtjänt av höstlättja, du har ju gjort så mycket i din trädgård nu i sommar, så man blir helt matt ;) Fast det är klart, lite tulpaner kan du ju alltid putta ner... ;)

  Kram Gunilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det BLIR tulpaner! Kunde inte motstå en påse 'Angelique' när jag var på ICA Maxi och handlade, hihi!

   Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!