torsdag 1 september 2016

Välkommen, välkommen hit

Efter en fullmatad dag känns det alltid extra fint att komma hem. Jag kliver ur bilen på uppfarten och möts av mitt fullbelamrade lilla "pyntbord", där man just nu hittar en blandning av sommar och höst. Kryssbollen gömmer sig lite där bakom, men känns ändå OK idag när det faktiskt är september. (Fast jag får erkänna att jag kände lite motvilja när jag inhandlade den redan förra helgen. Hela veckan som gått har jag låtsats att det är ytterligare en rosablommande ölandstok, hihi!)


Jag rundar hörnet och blir alltid lika glad av den rödmålade dörren. Krukorna på min gröna stege har också fått mer "höstigt" innehåll. Innanför dörren ligger en påse med prydnadspumpor, som nog ska få komma ut i helgen.


Så låser jag upp dörren, kliver in i smatten och är äntligen hemma! "Välkommen, välkommen hit, vem du än är, var du än är." Känner ni igen textraderna? Om inte, så har ni facit HÄR. (En makalöst fin låt med ett budskap som känns mer angeläget än någonsin, får jag säga.)


Jag sparkar av mig skorna, viftar på tårna och konstaterar att helgen börjar redan nu. Så skönt jag ska ha det! 

5 kommentarer:

 1. Du har det så mysigt. Tokgillar ditt pyntbord, men här få bollkryssen vänta några veckor till.
  Ha det så gott
  /Anette

  SvaraRadera
 2. Jag förstår att det är härligt att komma hem och mötas av allt det fina! Och texten känner jag igen och den är ju jättefin. Själv har jag inte gjort nåt höstigt ute än och det har varit jättevarmt dom senaste dagarna men i helgen ska jag nog göra några inköp och fixa lite ute på trappan. Vissa sommarblommor har blivit väldigt risiga pga jag kommit av mig med vattningen sen utekranen gick sönder.....
  Hoppas du får en fin fredag och en härlig helg!
  Kram/Nettan

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Konstaterar bara ...fint fint:)
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Det är ju så det skall vara att komma hem, vi håller på att spåna om hur vår entre skall se ut nu när vår baksida är så fin !

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!