tisdag 18 oktober 2016

Gunnel på återbesök

Ikväll hänger jag och alla andra trädgårdsnördar i kommunen på bibblan i byn, dit Gunnel Carlsson kommer för att berätta om sina favoritträdgårdar i Europa. Gunnel var ju minsann här och föreläste så sent som förra året, så det blir ett trevligt återseende. Hon kanske gillar "Glesbygd", hihi!


Det ska minsann bli lite mysigt med en dos trädgårdsinspiration så här i oktobermörkret. Man måste ju ha något att grunna på över vintern, inför säsongen 2017!

8 kommentarer:

 1. Åh det hade jag gärna gått på om det var här. Hoppas det var bra!
  Har hennes förra bok och tycker hon är bra och duktig.
  Nettan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var väldigt trevligt! Gunnel är kunnig och opretentiös på samma gång. Mycket inspirerande!

   Radera
 2. Det blir en trevlig kväll för dig! Träffade Gunnel för ett antal år sedan när hon besökte vår stadsträdgård som vi höll på att bygga upp. Gunnel är en trevlig person!
  Kram Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trevlig, indeed! Väldigt avslappnad och sund inställning till det där med trädgård. Jag har lyssnat på henne ett par gånger tidigare, och det var lika trevligt den här gången.

   Radera
 3. Floristfröken här missade tyvärr på grund av fotbollsträning!!! Yes det är sant! Kan jag inte gå imorn så kan jag ju alltid läsa hennes bok! 😂 Du får uppdatera mig när du trillar förbi butiken nästa gång! /Frida

  SvaraRadera
  Svar
  1. Say what!?? Coolt, Frida! Det där får du berätta mer om sen! :-D

   Radera
 4. Ville have nydt at være til stede!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!