söndag 16 oktober 2016

Lagom ansträngande

Med höstrusk utanför fönstret känner man sig inte så lockad att gå ut. Jag dräller runt inomhus i pyjamasbrallor och tar dagen som den kommer. Ibland plockar jag lite här och där, ibland gör jag absolut ingenting. Men småprojekt är också projekt, som till exempel att sortera gamla trädgårdstidningar i nya fina papplådor. Jag fick jobba riktigt hårt i hela två minuter, hihi!


Sen ställde jag in en rolig sparbösseuggla i vitrinskåpet. Den kommer från lådan med grejer från farmor och är bra om man verkligen vill spara sina slantar, för det finns inget hål i botten på den.


Strykning tillhör inte favoritsysselsättningarna direkt, men med det nya fina tyget på strykbrädan blir det aningens lite roligare att stryka sina kökshanddukar. Jag älskar gamla linnehanddukar med broderat monogram! För övrigt måste jag säga att den där häftpistolen jag köpte i förra veckan verkligen var en lysande investering; det blev hur lätt som helst att byta tyget med den som hjälp!


Emellanåt går jag och klurar lite grann på en gul pinnstol, som jag målade om redan förra helgen. Tanken var att den gula färgen (Chalky Finish Furniture Paint i nyansen 'Mustard') skulle pigga upp lite köket, vilket den förvisso gjorde, men jag är ändå osäker på om det blev som jag hade tänkt. Stolen hamnar nog nere i pysselrummet eller i tvättstugan istället.


En lagom ansträngande söndag på Solhäll, med andra ord. Nu bänkar jag mig strax för sista avsnittet av The Walking Dead (säsong 6) på DVD. (Jag trodde aldrig att jag skulle bli så engagerad i en TV-serie som handlar om zombies, men den är verkligen vansinnigt bra!) Ett kvällsbad får det nog också bli sen. Men först lite ananasglass, mums!

5 kommentarer:

 1. Det är en vacker gul färg på stolen men det ska ju kännas bra med övrig inredning också. Kökshanddukar i linne är super, annat material vill jag inte ha.
  Ha det fint!
  Kram Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar också färgen, men helheten blev inte riktigt så bra. Tror jag. Jag har inte bestämt mig, hihi!

   Radera
 2. Preciiis den gula nyansen älskar jag, hoppas att du hittar ett bra ställe till den!
  Kram Elin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskar också färgen, men den passar nog inte så bra i köket. Kanske är det bara en vanesak. Vi får se...

   Radera
 3. Jag tycker stolen är hur fin som helst! Den passar säkert någon annanstans! Så härligt med FÄRG!
  Nettan

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!