fredag 14 oktober 2016

Sugen på Sällskap?

Jag körde upp till Älmhult på förmiddagen för att kolla läget på IKEA. Jag tänkte att det kunde vara trevligt med lite nya påslakan, och så var jag nyfiken på deras tillfälliga kollektion Sällskap, som jag sett trevliga bilder på lite varstans på sistone. Redan i förväg hade jag bespetsat mig på den fina ryggdynan med rosa pelargoner, och en sådan fick minsann följa med hem.


Den här kollektionen innehåller både textilier, mindre möbler, porslin och annan köksutrustning, och det är mycket som är väldigt trevligt. "En kollektion där det förflutna inspirerar nutiden," står det på IKEA:s hemsida. När grejerna är slut så är de slut, så det gäller att passa på.


Kanske är det inte riktigt läge att ha dynor ute i trädgården så här i oktober, men jag kommer att vara en happy camper nästa sommar, när jag får ta ner den från vinden och använda den på riktigt. Fast jag ska nog hitta en annan liten trädgårdsbänk med ryggstöd att ha den i; den gamla parkbänken är charmig som den är. 

P.S. Inlägget är som vanligt helt osponsrat, om någon (typ Skatteverket) har funderingar kring det! :-)

5 kommentarer:

 1. Ryggdynan är riktigt fin och jag har också tittat på kollektionen Sällskap, bl a kuddfodral. Ikea har jag nästgårds så det är lätt att handla, alldeles för lätt.
  Fin fredag kväll!
  Kram Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det finns mycket fint i den serien. Synd att man har så litet hus ändå... ;-)

   Radera
 2. Den er da bare så fin! IKEA laver altså ofte nogle rigtigt pæne ting :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ibland lyckas de över förväntan, får man säga! :-)

   Radera
 3. Har också sett trevliga bilder på den här kollektionen men den trevligaste var nog den från din soffa - den fina ryggkudden sitter som en smäck där !
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!