måndag 27 mars 2017

Min bild i en enkät

Om du bor i Uppsalakrokarna är du kanske en av de 1000 som slumpvis valts ut att delta i en lokal enkätundersökning, vars syfte är att bygga upp mer kunskap om vad de boende i Uppsala län tycker i olika frågor. Årets enkät (som kommer i tre olika omgångar under året) illustreras av en bild som jag har tagit här hemma i trädgården! Motivet? Upplands landskapsblomma kungsängslilja, så klart!


För varje enkätsvar som kommer in skänks 15 kronor till föreningen RoslagsBlomman; en ideell förening i Norrtälje, som arbetar med att stödja  barn och ungdomar i ekonomiskt utsatta familjer och ge dem en aktiv och meningsfull fritid. Som tack får alla som svarar på enkäten dessutom en fin liten pin från ovan nämnda förening. En stiliserad kungsängslilja!


Det är naturligtvis roligt att få sin bild utvald och publicerad i ett sammanhang som bidrar till välgörenhet. Att projektet har anknytning till Uppland är extra roligt eftersom jag själv faktiskt är Uppsalaflicka i grund och botten. Bilden lånar jag ut gratis (om nu Skatteverket skulle undra), och som tack har jag fått en egen pin. Fin, tycker jag! Lite som majblomman redan i mars.

1 kommentar:

  1. Kul att din bild blev vald men så är den också fantastiskt vacker!
    Kram Eva

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!