lördag 20 maj 2017

Tiggda stubbar

På årets hittills varmaste dag körde maken och jag rundor till soptippen. Det var svettigt kan jag lova, men nu är vi befriade från både rishögar, sunkiga säckar med trädgårdsavfall och diverse annan bråte som vi hade samlat ihop i ladan. Så skönt! Men min vana trogen kom vi inte hem med tomt släp från tippen... Den här gången tiggde jag till mig några uppsågade stamstumpar, som jag tänkte kunde bli fina i rabatten. Ni vet den där planen med att skapa ett engelskt stumpery, hihi!


När jag kom hem slängde jag dem (fyra stycken sammanlagt) lite nonchalant i rabatten vid snäckdammen, där det redan växer upp passande växter som bräken och funkia. Sedan tidigare i veckan finns här även den tiggda stubben från grannarna i norr. 


Ja, något engelskt stumpery vet jag ju inte om det blev precis. Mer en märklig installation á la Fröken Grön, tror jag. Vi får väl se hur det blir när perennerna kommer upp lite mer. Annars har jag ju iallafall ordnat några extra vedträn till höstens brasor, hihi!

1 kommentar:

  1. Snyggt tycker jag, jag kanske snor idén om jag ramlar över några stubbar jag med ;)
    Va skönt att få undan lite, även fast det borde varit riktigt svettigt en sån här dag, själv har jag inte orkat något alls känns det som... puh va varmt! Men i morgon skall vi får 10 grader svalare, hurra! ;)

    Kram Gunilla

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!