torsdag 1 juni 2017

Kvällspyssel

Ackompanjerad av bingoutropen nere på idrottsplatsen har jag spenderat kvällen tillsammans med gräsklipparen. Det är så skönt att få lufsa runt i trädgården efter en hel dag inomhus, samtidigt som det blir ett tillfälle både för motion och lite work-out. Gräset i uppsamlaren tömmer jag hos grannen på andra sidan syrénhäcken, som är duktig på att täckodla sina grödor. Man kan säga att jag är hennes personliga gräslangare faktiskt, hihi! En win-win-situation.


Vattenslangen har också fått jobba lite, då både krukor, växthus och pallkragar behövde en rejäl skvätt. Det kom lite regn under gårdagen, men det tyade inte mycket i den torra jorden. 


Jag var ju inte tidig med sådden precis, men  nu börjar det komma upp lite smågrönt i pallkragarna, som dill och olika sorters sallad. På blåbärsbuskarna är det redan bär på gång, men det tar nog ett bra tag innan de mognar. 


Innan jag åkte till London tänkte jag att det var självklart att ta en sväng till Malmö Garden Show, som går av stapeln i helgen med start imorgon, men nu får jag erkänna att jag känner mig lite mätt på folksamlingar. (Mätt på trädgårdar blir man ju aldrig!) Fast jag lär inte komma undan det här hemma heller, för på lördag har vi marknad i byn och då är det folk i farten kan jag lova. Fördelen är att jag bara har 200 meter att gå när hemlängtan sätter in, hihi!

4 kommentarer:

 1. Vilken mysig trädgård du har! Härligt med egna planteringar så som bärbuskar och grönsaker.
  Tack för trevlig och inspirerande läsning! Perfekt för såväl privatpersoner som egentföretagare! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad roligt att läsa!
   Trevlig helg och välkommen igen!

   Radera
 2. Visst är det skönt med trädgård, bara gå runt och skrota och sen få lite motion samtidigt !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, verkligen!
   Trevlig helg, och tack för att du tog dig tid att skriva en liten kommentar.

   Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!