tisdag 1 augusti 2017

Loppat på resan

När maken och jag är ute och kör brukar vi stanna om vi ser loppisskyltar längs vägen. Det ploppar ju som bekant upp ganska många sådana runtom i vårt avlånga land så här på sommaren. Ganska ofta är det inget som faller oss i smaken, men om man inte stannar kan man ju gå miste om riktiga godbitar. Som den här stora fina träskäppan, som vi hittade på en garageloppis i Hedemora i helgen. (Jag får för övrigt hicka varje gång jag ser den kromoxidgröna bänkfärgen på bild, men riktigt så giftgrön är den faktiskt inte i verkligheten.)


Jag köpte också en fin gammal hasp med tillhörande märla, som jag monterade på grinden till köksträdgården idag. Det är lite roligare med något gammalt rejält med patina än sådana där tunna nya stålhaspar man köper på byggvaruhusen. En snirklig smidesgrunka som man monterar på väggen och hänger grejer på hamnade också i bagageluckan. Den har gått av lite grann, men vad gör väl det.


I övrigt gjorde jag faktiskt inga fynd den här gången. Kanske var godbitarna redan plockade av tidigare skattletare som passerat förbi. Eller kanske är det så att jag faktiskt börjar bli lite selektivt med vad jag släpar hem. Tro't eller ej, haha!

1 kommentar:

  1. Vilka fina fynd! Blir så mycket finare med gammalt :) Kram Hatty

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!