lördag 12 augusti 2017

Slö dag

På Solhäll har vi en makalöst slö dag idag. Dagens (hittills) enda fysiska aktivitet bestod av en promenad de cirka 350 meterna till ett av våra lokala loppisställen. Där gjordes inga större fynd, bara sådant som gick att stoppa ner i handväskan. En sten med en bön till vädergudarna, till exempel.


Två pyttesmå ljushållare i koppar för ljus i storleken julgransljus slank också med av bara farten. Kanske målar jag om dem, kanske hamnar de i julgranslådan precis som de är, kanske åker de raka vägen ner i lådan med grejer som ska skänkas till samma loppis de just kom ifrån.


Jo förresten, jag hann faktiskt vara ute en stund och knipsa bort lite vissna blommor i rabatterna på framsidan, men sen kom regnet. Inget jätteregn än så länge, men tillräckligt mycket för att man bara ska vilja sitta på glasverandan och kura. Kaffe och läsning blir en bra lördagskombo.


Och jo förresten, jag har bakat två plåtar fröknäcke också. Om man nu kan räkna det som bakning, för det är ju så himla lätt, men jag fick iallafall kavla lite. Nu har jag något mumsigt att knapra på när jag sitter och läser. Räknas att tugga som fysisk aktivitet också? I så fall är jag kanske inte så slö idag, hihi!

1 kommentar:

  1. Låter väl som en skön dag! Man ska inte slita ut sig :) Med detta väder har man all rätt att bara vila och läsa...
    Kram från Titti

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!