tisdag 19 september 2017

Antikt på engelska

Engelsmännen vet ju som bekant hur man gör TV; i synnerhet myspysig sådan. Ofta händer det att vi slår på TV:n lagom till Antiques Road Trip börjar på TV8 om vardagarna, och jag blir alltsomoftast smått salig över alla coola antik- och loppisställen som bara ligger där och väntar ute på den engelska landsbygden. På vart och vartannat ställe som besöks skymtar jag en sådan här must-have-bread-bin, och mitt ha-begär slår naturligtvis till med full kraft. Jäklar, vad bra den hade passat i vårt kök, hihi!


Eftersom jag när en viss förkärlek för gräsliga kannor skulle jag naturligtvis inte heller tveka att slita upp plånboken och köpa de här godingarna. Toby jugs heter det visst på engelska; tänk vad man lär sig.


En semesterresa med egen bil till den brittiska övärlden står numera högt på önskelistan. Jisses, vad grejer jag skulle komma hem med då, haha!

P.S. Tyvärr är alltså dagens bilder inte fotograferade hemma hos mig, utan helt skamlöst lånade från nätet. Eller The Net, som det heter på det anglosaxiska språket. 

2 kommentarer:

  1. Jag tycker absolut ni ska ta bilen med till England, du kommer att shoppa bilen full!
    Kram Eva

    SvaraRadera
  2. Vilka härliga kannor. Det är lätt att samla på sej saker. Förr gick jag mycket på auktioner men fick sluta jag brukade ha bilen full med saker. Jag hade problem med var jag skulle göra av alla saker. Har fullt i alla skåp.

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!