torsdag 12 oktober 2017

Räfsa och lite till

Mina föräldrar bor granne med en kreativ tjej, som gör fina fågelholkar och skaft till trädgårdsredskap i någon slags decoupage-teknik. Ja, till och med hela skottkärror! Mamma köpte en grön räfsa till mig, som nu står vid ladan och är så grann att jag nästan inte nänns (jisses, det verbet har jag nog aldrig använt förr!) använda den. Fast håller gör den nog, för ytan på skaftet är lackat och hårt. Om ni vill se mer kan ni titta HÄR


Min mor skickade också med mig en fin höstgrupp, som jag har ställt på det lilla loppisfyndade bordet jag kom hem med tidigare i år. Och fler oemotståndliga flugsvampar, hurra vad fint! Fast jag ser nu på bilden att jag redan har lyckats sätta lortiga fingeravtryck på den vita krukan, hmmm...


Idag har vi haft sånt där riktigt höstväder med mörker, regn och blåst. Det har varit riktigt mysigt att sitta inomhus på jobbet och oja sig över eländet. Någon god människa hade dessutom ställt fram en skål med de där nya Ballerina-kulorna med chokladöverdrag, som de gör reklam för i media just nu. (Hur man nu vågar det med Fröken Grön i samma rum, haha!) 

Ikväll kurar jag hemma i soffan och gör mest ingenting. En skön torsdagkväll, med andra ord. Hoppas ni också har det skönt! 

5 kommentarer:

 1. Tack för alla dina roliga och inspirerande inlägg - blir alltid på glatt humör när jag kikar in här (nästan dagligen)!!
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera
 2. Härligt med en blommig kratta, tycker det ser ut som vitsippor! Tittade på hennes holkar också helt ljuvliga. Det ska vara kul i trädgården!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Fint och underhållande hos dig - som alltid! Det verbet hade jag närapå glömt..så efter att ha smakat på det så inser jag att jag hört det i en liten annan version - nämms. Säkert dialektalt:)
  Ha en fin helg!
  Skorpan

  SvaraRadera
 4. lovely with a floral scratch, it seems like joke! looked at her hollies also very lovely. it's going to be fun in the garden!

  หนังใหม่

  SvaraRadera
 5. Mötte din far i dörren idag och han nämnde din blogg, jättekul att du tycker om krattan! /My (MysHolk)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!