fredag 3 november 2017

Hej Bjäre!

För att knyta an till gårdagens bild, så kan jag erkänna att jag nyss har vaknat efter en lång härlig tupplur. Fast det senaste dygnet har maken och jag varit på resande fot; närmare bestämt till Bjärehalvön i nordvästra Skåne. Vi anlände till Båstad lagom till lunch igår, där vi började med att inta diverse delikatesser från lunchbuffén på Restaurang Sand. Helt klart ett tips, om man är i krokarna!


Båstad så här i början av november är onekligen en ganska stilla plats; inga tennisturister och sommargäster så långt ögat når. Lokalbefolkningen verkade lite stela och inte så värst talföra, hihi! 


Sen hoppade vi in i bilen igen och körde vidare västerut. En bit ut på landet gjorde vi ett stopp vid delikatessbutiken Tant Grön, där vi bunkrade lite godsaker inför den fortsatta resan. Den här läckra pumpavagnen stod utanför.


Slutmålet för dagen var Torekov Hotell, där vi tog in för lite SPA-tid och en fantastisk trerätters middag senare på kvällen. Vi har varit här två gånger tidigare och har aldrig blivit besvikna.  Det blev vi verkligen inte den här gången heller; både miljön och maten är fantastiska, och SPA-avdelningen är alltid så lugn och skön. Den här gången unnade jag mig en ansiktsbehandling, så nu är jag len som en barnrumpa om kinderna, hihi!


Det blev inte så många bilder inifrån anläggningen, eftersom jag både valde att koppla av och koppla ner. Min morgonvåffla kunde jag iallafall inte låta bli att fota med mobilen. Min absoluta måttstock för om ett hotell har det där lilla extra eller inte är om det finns våfflor eller pannkakor på frukostbuffén. Kanske den främsta anledningen att jag återvänder hit!


På vägen hem idag spanade efter Hugh Grant i omgivningarna, men han syntes inte till. Efter ett loppisstopp i Hörja och lite storhandling i Hässleholm är vi nu hemma igen; mätta, rena och utvilade. Och tänk så skönt att det bara är fredag, så att hela helgen är kvar!

1 kommentar:

  1. Så mysigt! Sånt där borde man göra lite oftare, lite lyx på tillvaron...
    Fredag var det ja, nu tar vi helg!
    Kram från Titti

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!