söndag 10 december 2017

Nobelsöndag

Sent igår kväll började snön falla över "Glesbygd", och även om det är plusgrader idag så var det riktigt vintervackert när vi drog upp rullgardinen nu på morgonen. Man kan tycka vad man vill om snön, men nog är det vackrare än det vanliga skånska gråblasket.


Vi (mest jag) unnade oss en rejäl sovmorgon, och nu så här på förmiddagen lufsar jag fortfarande runt i morgonrock och tofflor. Jag grunnar som bäst på om jag ska göra något seriöst idag eller om jag ska strunta i det. Just nu lutar det åt det sistnämnda, hihi!


Fast jag har fortfarande en ljusslinga att sätta upp utomhus, och så köpte jag en fin liten jultrasmatta igår som jag skulle vilja lägga på. Fast om jag ska göra det så behöver jag nog dammsuga först. Och ska jag dammsuga först måste jag plocka bort en massa kassar och andra grejer som står på golvet. Well, det där sistnämnda är kanske inte så dumt ändå...


För övrigt känns det som att jag har en rejäl förkylning på gång i kroppen, så ett varmt söndagsbad får det nog bli under alla omständigheter. Jag är faktiskt något av en expert på kokheta bad med mycket skum i vattnet och en bra pod på mobilen. Om konsten att ligga länge i badet hade varit en Nobelkategori, så hade jag legat bra till, hihi!

1 kommentar:

  1. Vilken liten underbar julgrisstake du har.
    Ha en fin 2:a advent
    Kulturtanten

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!