lördag 13 januari 2018

Clooney och Pitt

Ibland köper jag blommor på byns finaste lilla blomsteraffär som jag hinner glömma vad de heter innan jag kommer hem. Idag var det dock inte så svårt, eftersom jag bara behövde tänka på två stiliga Hollywood-herrar. Den ståtliga ranunkeln heter nämligen Clooney, och honom tänker man ju gärna på. De silvergröna kvistarna är en slags glansbuske som heter Pittosporum, och det där med Pitt var ju också ganska lätt att komma ihåg. (Av andra anledningar med, för den delen...) Vad anemonen heter förtäljer inte historien, men när det gäller gorgeousness platsar den ju mer än väl i sällskapet.


På glasverandan är det kallt och fuktigt så här års, så där vill man helst inte vara mer än 30 sekunder i taget. Januari månads bästa fotoljus bjuder den iallafall på, så ibland får man ta på sig en tjocktröja och bita ihop. 


Nu ligger jag i startgroparna för att plocka undan lite i köket och dammsuga bort granbarr ur golvspringorna i röda rummet och ute på glasverandan. Granen åkte nämligen ut den vägen imorse, efter att ha stått naken i ett hörn och väntat på det hela veckan. Här i "Glesbygd" är det så fiffigt ordnat att man ställer granen ute vid vägen och fäster 40 kronor i en av grenarna, och sen kommer Lions och hämtar den. Mycket praktiskt, det där. 

1 kommentar:

  1. Sköna blommor med lika snygga (!) namn hi hi...perfekt det där med granen ju! Jag fick köra min till soptippen och nu är hela bilen full av granbarr, morr!!!
    Ha en skön helg nu.
    Bästa kramen från Titti

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!