fredag 19 januari 2018

Isrosor

Termometern visar minusgrader sedan några dagar tillbaka, men fast jag egentligen är en riktig fryslort tycker jag att det är riktigt skönt med den torra kylan. Alla med erfarenhet av hur gräsligt råkall och eländig en skånsk vinter med plusgrader kan vara, förstår precis vad jag menar. Och det är ju så vansinnigt vackert med isrosor på fönsterrutan. (Även om det förmodligen betyder att vi har otäta fönster, men det visste vi redan...)


Och så bockar vi av ännu en arbetsvecka i kalendern. Ikväll tittar jag på "Scott och Bailey" på SVT, och imorgon har jag (och en sisådär hundra andra) en date med Christopher O'Regan på Regionmuséet i Kristianstad. Tur att jag har ringt och bokat biljett, för jag läste i tidningen att det är helt slutsålt. Alldeles säkert en konsekvens av TV:s genomslagskraft, skulle jag tippa. 

Happy Friday, allihopa everybody!

2 kommentarer:

 1. Ett härligt väder idag, sol, vindstilla och minus 2 grader! Då har jag gärna vinter. Isrosor har vi också, vackert men så ohälsosamt när rosorna tinar.
  Ha en trevlig dag imorgon!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Åhh så underbart att få gå på föreläsning med Christopher !
  Jag och syrran gick på stadsvandring med honom i Gamla Stan i Stockholm för tjugo år sedan - en upplevelse som fortfarande lever kvar, vi var helt lyriska efteråt !
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!