torsdag 22 februari 2018

Badrumsspegel

Jodå, nog styrde bilen över smålandsgränsen vid lunchtid idag. Att besöka det stora blågula varuhuset dagarna innan löning var faktiskt riktigt angenämt. Mindre angenämt var det dock att upptäcka att badrumsavdelningen (av alla avdelningar) var helt nerpackad i väntan på ombyggnation, hmmm... Jag satsade på ett osett kort direkt på tag-själv-lagret, där jag hämtade badrumsspegeln Fullen (var får de alla namn ifrån?) för det facila priset av 95 kronor. Med en sådan prislapp vågar man ju faktiskt chansa, och vet ni, den blir nog riktigt bra! 

Bild lånad från IKEA

Det är bara en helt vanlig skiva i spegelglas med måtten 50x60 cm. 
Man fäster spegeln i väggen med små klämmor, och undertill lägger man på en liten hylla i klarglas. Just det faktum att hyllplanet är genomskinligt gör att det känns luftigt, trots att det sticker ut 14 cm från väggen och trots att kranen hamnar strax under. 

Bild lånad från IKEA

Jämfört med den där danska spegeln jag visade häromdan sparade jag sisådär en tusenlapp, om inte mer, hihi! Ibland är verkligen det enkla det allra bästa. Nu ska den bara upp på väggen, men det jobbet överlåter jag nog åt snickaren. Om jag kan vänta...

1 kommentar:

  1. Se där, du hittade en spegel som passar! Bra att den är enkel och diskret i ert lilla utrymme, blir snyggt när den kommer på plats.
    Kram Eva

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!