måndag 12 mars 2018

Murgröna och gospel

Primulorna i den gröna docksängen överlevde rekordlänge för att vara hemma hos mig, men i förra veckan var det slutligen dags att byta ut dem. Det råkade sig så att det fanns billiga plantor av murgröna i mataffären, så det fick bli det. Fast inte mig emot!


Jag tröttnar aldrig på murgröna. Det är verkligen en av mina favoriter, både inomhus och utomhus. Inne drabbas de av spinn ibland, men då är jag krass och kastar bort dem och köper nya.


Jag tycker fortfarande att den där docksängen var ett riktigt kap för 20 kronor! I botten har jag lagt plast, för att inte vattna sönder den. Sen har jag inte planterat växterna, utan ställt ner krukorna rätt upp och ner. Den här gången hade jag nästan fått plats med en planta till.


Ikväll deltar min kör i en workshop med gospelkören från Glimåkra folkhögskola. Det blir alldeles säkert en vitamininjektion som varar veckan ut. Oh, happy day!

6 kommentarer:

 1. Och en lien Onkel smet in i din blogg idag. hihi

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Tack! Jag tycker själv att det blev riktigt charmigt.

   Radera
 3. Jag följer bonusfamiljen på kanal 1. De har också mysigt o det går i grönt. Jag tror faktiskt att denna tapeten du har här är med i deras hus. Sååå fin!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul med tapeten! Jag måste gå in på SVT Play och kika.

   Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!