söndag 18 mars 2018

Sol ute, sol inne

Oj, vilken fin söndag vi har haft här i "Glesbygd"! Förvisso inte så många grader på termometern, men soligt och och alldeles vindstilla. Det lockade minsann fram vårkänsla i min vintertrött själ, och jag har varit ute i trädgården i flera omgångar idag. Den vita bänken är fortfarande fastfrusen i gräsmattan, men det kompenserar jag med årets första vårarrangemang i fin ny plåtkruka från Blomsterlandet. Har startskottet för trädgårdssäsongen 2018 äntligen gått nu? Jag håller både tummar och tår för det!


Solen har letat sig in i stugan också, där vi har ätit sedvanlig söndagsbrunch med ägg, bacon och smoothies på yoghurt och frysta bär. Märkligt att det smakar precis lika gott varendaste söndag!


Just nu håller jag på att städa ur pannrummet nedanför källartrappan, som också tjänstgör som städskrubb. Där har vi (mest jag...) stuvat in en massa på-väg-någon-annanstans-grejer under både hösten och vintern, så det har knappt gått att komma in där. Det får nog bli en tur både till tippen och till välgörenhetsloppisen snart...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!