onsdag 21 mars 2018

Väderkompensation och golvvärme

Undrar just om vädergudarna vet att det faktiskt var vårdagjämning igår? Imorse var det 7 grader kallt när jag körde till jobbet, och lika eländigt har det varit hur länge som helst nu. "Nästa år får någon annan än Postnord leverera våren", skrev bildkonstnären (tillika prästen) Wisti i en teckning igår, och nog känns det lite så.


Jag kompenserar den bistra temperaturen med ännu mer blommor inomhus, och det känns faktiskt som att det iallafall underlättar humöret lite grann. Det gick att återanvända både brudspirean och poppelkvistarna från förrförra veckans bukett, och med en bunke billiga tulpaner från mataffären blev det så här fint. 


Underlättar gör det också att vi äntligen har fått smyga igång golvvärmen inne i badrummet idag. När man har gjutit in elslingor i flytspackel (eller vad det nu är för gegga de använder) måste man nämligen vänta i en månad innan man får slå på värmen, så att det hinner härda ordentligt först. Mina frusna tår jublar av lycka! Om någon letar efter mig ikväll, så vet ni var jag är.

2 kommentarer:

  1. Vilken fin bukett!! Tänk vilken härlig tid vi har framför oss nu!

    SvaraRadera
  2. Har läst lite tillbaka, och jaså, du har också fastnat i The Crown! Har precis sett klart säsong 2, jättebra! Om du inte har sett Downtown Abbey så kan jag rekommendera den, den är fantastisk, till och med snäppet bättre än The Crown.
    Och ert badrum, vad fint det blev!! Förstår att du njuter av golvvärmen, det gör jag av mitt med, och katterna med för den delen...;)
    Kram Gunilla

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!