tisdag 24 april 2018

Pang i bygget!

Den kalla perioden mellan januari och slutet av mars har sinkat tidsplanen, men nu ser det ut som att fortsättningen på bastustugebygget äntligen kommer igång på torsdag. Idag lastades flera pallar med byggmaterial av på uppfarten, och den murade grunden stod ju redo redan innan jul.


Så härligt det ska bli när allt är klart! Vi längtar verkligen efter det där premiärbastubadet, i synnerhet under dagar som idag, när det blåser isande kalla vindar. Dessutom ska det bli himla kul att få fixa med alla roliga projekt som medföljer i kölvattnet av bygget, både inomhus och utomhus.


Ikväll får jag pyssla i köket istället. Det kan verkligen behövas en rejäl uppröjning i våra högar... Och så kan jag ju värma händerna i diskbaljan, hihi!

1 kommentar:

  1. Det är så spännande att gå och vänta på leveranser och snickare, jag blir ofta lite febrig som i början på en förälskelse. Älskar när det händer stora grejer och kan verkligen förstå de som flyttar från hus till hus. Blir säkert superhärligt med bastu med trädgårdsutsikt!

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!