lördag 2 juni 2018

Sommarpresent, klänning och torka

Mina föräldrar kom på besök idag för att gå en sväng på marknaden, men efter en snabb sväng mellan stånden i gassande sol och nästan 30 graders värme, så gick vi hem och satt i skuggan i trädgården resten av dagen. De hade med sig en jättefin sommarpresent i form av ett litet grönt café-set. Står det inte "Fröken Grön" skrivet på det, så säg? Fin petunia från torget i Karlskrona ingick i presenten.


Jag hade inte planerat att köpa något speciellt på marknaden, men i ett stånd som sålde lite finare indiska kläder hittade jag den ultimata gröna gå-hemma-i-trädgården-och-slappa-klänningen, så den köpte jag. Jag ser ut som en vandrande vattenmelon i den, hihi! Men den är vansinnigt skön att ha på sig i värmen. (Jag vet inte hur många liter vätska som har gått åt idag, men det är många...)


Sedan igår råder bevattningsförbud i "Glesbygd". Imorgon blir det visst minst lika varmt, och inget regn verkar synas i sikte på hela nästa vecka heller. Ser ni på bilderna så torr gräsmattan börjar bli? Vi har ju egen brunn och kan göra lite som vi vill, men nog känns det som att man vill ta det säkra för det osäkra nu. Utan vatten vill man ju verkligen inte bli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!