onsdag 22 augusti 2018

Kryssboll

Det där med kryssbollar (krysantemum) är lite som med advent. "Nä fy, det är alldeles för tidigt!" ropar en del när de dyker upp i butikerna redan i slutet av juli. Till Solhäll anlände den första lagom till min födelsedag i mitten av augusti, och efter den makalöst varma sommaren vi har haft i år, så har jag inga som helst problem med att öppna dörrarna för hösten 2018. Eller ska vi kalla det sensommar, så låter det inte lika drastiskt?


Just den här rosa nyansen är ju dessutom den allra trevligaste. Jag tänker att jag nog ska köpa fler och ställa bredvid varandra, för masseffektens skull. Fast kanske i lite olika färger, ändå.


För övrigt är jag sugen på en rejäl runda till plantskolan. Det var alldeles för länge sedan jag planterade något kul, och nu börjar det ju ändå bli lite fuktigare i marken. Jag tänker mig lite nya buskar här och där, och kanske till och med något litet träd. Fast kanske ska man ha lite is i magen och vänta till i september, för säkerhets skull. Fast att vänta är ju inte min starka sida...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!