torsdag 27 september 2018

Bokmässan 2018

Så var man hemma från årets traditionsenliga besök på Bokmässan i Göteborg. Och som så många gånger förr är huvudet fullt av intryck, ryggsäcken full med gratispennor och magen av mässkarameller. Åtskilliga kändispoäng håvar man ju också alltid in; i år alltifrån en gammal goding som Fredrik Belfrage till coola Stina Wollter till historikern Dick Harrison till förra årets Augustprisvinnare Johannes Anyuru. Fast man vet att man börjar bli mossigt gammal när man inte har en aaaning om vem den där bokdebuterande youtubern är, som drog den längsta signeringskön av alla...

ed5261cd-5a60-4005-8c95-713abcb317f2.jpg (1562×1287)

Fredrik Belfrage undrar man ju för övrigt vad han gör nuförtiden, på de 361 dagarna om året som han inte är moderator på Bokmässan. Idag tog han själv upp just den frågan mellan två intervjuer från Piratförlagets scen och lät meddela följande: "På dagarna brukar jag leta efter mina glasögon, och på nätterna händer det att jag går upp och kissar ibland." Så nu vet vi det.

Efter att ha varit i farten sedan klockan 6 imorse känns det gott vara hemma igen. Gladast av alla är mina fötter, som längtar efter 10 timmars horisontalläge. Imorgon får de traska iväg till jobbet igen, men då är det ju redan fredag. Hipp hipp hurra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!