lördag 27 oktober 2018

Ruggig lördag

Jag vaknade osedvanligt tidigt idag, och eftersom jag behövde byta batteri i min klocka tog jag en sväng in till stan. Väl där passade jag på att strosa runt lite grann. Gatorna var nästan folktomma, vilket kan bero på en kombination av det ruggiga vädret och en alldeles nyöppnad galleria en bit utanför centrum. Jag hade en bonuscheck på Åhléns, så jag unnade mig ett klarrött mockafodral från Wera, som blir perfekt att ha pass, pengar, resedokument och andra lösa kort och papper i när man är på resande fot. (Maken och jag har nämligen en Madrid-resa på gång senare i höst.)


När jag storhandlade mat på vägen hem slank det med några helt galna chokladpraliner i form av  ruggiga ögonglober i kundvagnen. Är det Halloween så är det, hihi! Och det är ju bäst att vara på den säkra sidan, om man får oväntat besök de kommande dagarna. 


Väl hemma tog jag sekatören och klippte mig ett stort fång höstastrar ur midsommarrabatten. Det blev riktigt fint i farmors gamla porslinskanna på köksbordet.


Nu går jag inte ut mer idag. Det får bli lite innepyssel istället, fast jag kommer nog att känna mig lite uttittad i köket... Kanske nallar jag ett öga att snaska på, för det är ju ändå lördag, hihi! Och i natt ställer vi om klockan till vintertid. Det blir bra, det.

2 kommentarer:

  1. Låter som en skön lördag...både med blommor och ögon :)
    Kram från Titti

    SvaraRadera
  2. Mysigt med vintertid, men jobbigt att ställa om klockorna! Jag gör bort mig varje år... :( https://mellan-raderna.com/2018/10/28/den-dar-jakla-vintertiden/

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!