onsdag 12 december 2018

Stök, pyssel och presenter

"Julstök" är inget jag lägger större energi på. Här hemma ser vi nämligen till att det är stökigt året runt, haha! Den här bloggerskan har dock en gedigen träning bakom sig i att hitta de rätta fotovinklarna, som skickligt undviker att visa obäddade sängar, otvättade tvätthögar och osorterat gud-vet-vad. För vem vill se sånt? Det har ni säkert nog av själva, hihi!


Där på dörren in till sovrummet hänger min fina paket-adventskalender, som verkligen förgyller min tillvaro dagligdags nu i december. Så roligt det är att få öppna en ny present varje dag! Och så mycket fint jag har fått fram till nu! Prydnadssaker och pynt, tändstickor och tomtebloss...


...och idag den här lilla tomteklädda krabaten, som jag redan är störtförälskad i, och som jag skämmer bort med Baby Bel-ost från kylskåpet. Stor kram igen till min okända välgörare!


"Julpyssel" ägnar jag mig däremot gärna åt så här års. Jag tycker det är lite mysigt att sprida ut pyntandet över hela adventstiden, genom att göra något litet varje dag. Ikväll ska jag rota fram min gamla adventskyrka och se om jag kan göra något fint med den. Men först blir det gulaschsoppa och smörgås. Over and out för idag.

3 kommentarer:

  1. Vilken gullig "Hemligtomte" du har! Den lilla musen är för söt...Vad roligt det måste vara att hitta en ny liten skatt varje dag. :-)
    kram,
    Bisse

    SvaraRadera
  2. Åh, den musen känner jag igen, eller jaa inte just den men hans polare från en blogg jag läste för några år sen, kanske 3-5 år?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag fick den av en "hemlig tomte", som kanske hade den i sina gömmor hemma. Söt är han iallafall!

      Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!