lördag 7 september 2019

Det kan vara så...

Nja, sitta still var jag kanske inte så duktig på idag. Det kan vara så att jag tog en liten sväng upp på marknaden redan strax efter 09.00. Det står iallafall en grön pumpa och en skål med plommon här hemma nu. 


Det kan också vara så att jag köpte höstens första köpebukett nere på byns finaste lilla blomsteraffär strax efter lunch. Mörkt vinröd hortensia, några blå tistlar, kvistar med rosa smällbär, några grässtrån och så lite eukalyptusrufs på det. Det står iallafall en sådan bukett ute på verandan nu. 


Kanske skakade jag också några kopiöst grusiga mattor ute på kökstrappan och gick ut med återvinningskorgen, som svämmade över på alla bredder i köket. Korgen i köket är iallafall tom nu, och det knastrar inte under fötterna när jag rör mig i huset. 


Ja så var det kanske. I så fall skyller jag på att det blev så, eftersom det där utlovade heldagsregnet mer eller mindre uteblev. En skön lördag har det iallafall varit. Det kan förresten även vara så att jag har rena lakan i sängen också. Får man gå och lägga sig redan nu? 

4 kommentarer:

  1. Låter som en härlig lördag !
    Vilken underbar liten mus på sista bilden - helt bedårande !
    Ha det så gott !
    Kram/Isa

    SvaraRadera
  2. Hej igen !

    Ser att du har möjlighet att svara på kommentarer och undrar hur man får till det i inställningar? Har ändrat överallt men får det inte att fungera hos mig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan tyvärr inte förklara, Isa. Jag undrar själv hur jag har fått till det, hihi!

      Radera
  3. Ja lite så...man gör mycket medans livet rullar på :)
    Skönt inlägg och kram på dig denna mulna söndag...
    Titti

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!