lördag 14 december 2019

Full rulle i Malmö

Idag har vi hängt i Malmö hela dagen. Vi körde hemifrån vid 10-snåret och hann sedan klämma in både lunch med svärmor, en sväng på stan och två olika glöggfester hos goda vänner. Jag orkade inte släpa med mig min riktig kamera, men tryckte av några bilder med mobiltelefonen. 


Så här 10 dagar innan jul rådde det naturligtvis full commerce i alla butiker. Jag kikade in på AB Småland, som ligger på gågatan mellan Triangeln och Södertull. Det är en konceptbutik som har både mode, heminredning, växter och en cafédel, och de säljer både gammalt och nytt. Ett väldigt inspirerande ställe, får jag säga. 


Titta här till exempel, vilken härlig krans gjord av kuddmossa!


På Gustav Adolfs Torg är det alltid lite Candy Cane Lane-varning så här års, men jag tycker det är riktigt stämningsfullt på något knäppt sätt. I år finns det en upplyst jättestor fotoram, där folk kan ta julbilder med sina mobiltelefoner. Rätt kul idé ändå. Jag avstod dock, hihi!


På vår sista anhalt fick vi ljuvligt god surkålssoppa med chorizo till kvällsmat, innan vi styrde kosan norröver igen. 


Jag fick med mig fem praktfulla snittamaryllisar hem. De kostade ofattbara 29 kronor (!) styck på en blomsteraffär på gågatan, så då var det ju bara att passa på. Imorgon ska jag hitta något fint att sätta dem i. Så maffigt det kommer att bli med FEM stycken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!