tisdag 10 december 2019

My precioussss

"Nu har du pratat om den där gröna ljusstaken så länge, så nu får du nog åka och köpa den", sa maken när vi körde hem från stan i lördags. Ibland säger han verkligen precis de helt rätta sakerna, hihi! Så nu har vi en gigantiskt stor träljusstake i huset. Och då menar jag verkligen GIGANTISK!


Ja, den är så stor att den faktiskt inte är helt lättplacerad. Men det visste jag ju i och för sig redan innan. När den står på matbordet i gröna rummet, så når den nästan halvvägs upp till taket. Tur att ljuskronan som brukade hänga över bordet redan är nedtagen!


Staken passar egentligen bättre på ett lägre bord, som här vid murstocken i hallen. Men där vistas man ju inte precis några längre stunder, så man får inte riktigt njuta av den där. Fast jag kan ju alltid sitta på knyta-skorna-pallen och bara titta på den, hihi!


Kanske slutar det med att den blir en "bastu-ljusstake", för nere i stugan skulle den nog faktiskt passa riktigt fint. Och så är det ju så himla mysigt att tända levande ljus när man bastar. Tur att den är flyttbar, så att jag kan flytta runt den mellan alla ställen. My precioussss!

3 kommentarer:

 1. Oj, den förstår jag att du inte kan leva utan! Ljuvlig färg också :)
  Önskar dig en glad decembersöndag...
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Så himla maffig! Gillar oversized. Hade passat perfekt om ni haft en gammal gjutjärnsspis med en stor kåpa över. Känns som att den hade passat bra på ett 1600-talsslott med julbord? Jag hade inte kunnat ha den, det blåser så mycket inne hos oss (eller drag kallas det va?) men vacker var den!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag saknar din blogg, Louise! Är sååå nyfiken på hur ni har det i Jugendhuset nuförtiden.
   Finns du på Instagram istället?

   Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!