onsdag 3 juni 2020

Blomsterfägring inomhus

Nog är det trevligt att omge sig med lite blomsterfägring inomhus också, i synnerhet när man sitter hemma och jobbar större delen av veckan. Igår tassade jag ut redan efter frukost och klippte av lite "ogräs" bakom ladan, som jag sedan satte i den gröna vasen med öron. Det räckte med en enda stjälk för att fylla ut hela vasen. Blommorna doftar ljuvligt! Vad är nu detta för sort? Här hemma växer den som ogräs, som sagt.


I köksfönstret har jag en vit krukros, som jag fick i present i februari. Jag planterade om den ganska omgående i en större kruka när jag fick den, och den har blommat som en galning sedan dess. Nu är blommorna så tunga att de hänger ner över krukans kanter. Läckert! 


Ikväll har jag varit ute med periskopsekatören och tagit ner några lönnar på höjden. Det blev en rejäl hög med grenar på marken. Tur att de tömmer trädgårdstunnan imorgon, så att jag kan fylla den direkt igen, hihi!

3 kommentarer:

  1. För mig är det viktigt att ta in blommor och jag har ju min nu så välkända gamla symaskin som jag pryder med blommor, olika under olika årstider.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  2. Det är nattviol du har:)
    Skorpan

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!