lördag 24 oktober 2020

Lördagsläsning och loppisljusstakar

Jag har en ny lördagsrutin. Jag går till biblioteket (som ligger typ 300 meter hemifrån) och lånar en trave inredningstidningar. Sen ligger jag i soffan och bläddrar i en tidning då och då under hela helgen. Förra veckan blev det Hus & Hem och idag blev det Lantliv. Så fiffigt! Att jag inte har kommit på det tidigare. Ett smart sätt att få frossa i tidningar, men slippa samla dem på hög här hemma sen. 


Jag fick lite loppisabstinens och besökte två av våra lokala ställen. På det första var det mest våra egna saker från vindsstädningen som var till salu, och jag kände mig ju inte direkt sugen på att köpa tillbaka något. På det andra stället spontanköpte jag två ljusstakar i okänd metall.


Jag köpte dem mest för den fina blomformen runt själva ljushållaren. 


Rätt fint ändå med smaragdgröna ljus, fast ljusstakarna är kanske lite i klumpigaste laget. Jag behåller dem över jul, så hamnar de kanske på den där första loppisbutiken, om någon annan vill köpa dem sen, hehe!


Nu blir det eftermiddagsbastu. Det är alltid extra mysigt när det är lite smågrått och höstruggigt ute. Kanske ljusstakarna får hänga med ner till bastustugan. 
 

1 kommentar:

  1. Superfina ljusstakar! Vilket fynd!
    Ha en fortsatt skön söndag....
    Kram Titti

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!