söndag 24 oktober 2021

Var gör vi av micron?

Vår lilla hall innanför glasverandan har mest fungerat som förvaringsplats ända sedan köksrenoveringen drog igång i februari. Då hade vi ett provisoriskt kök med kokplatta och microvågsugn här, och micron har faktiskt stått kvar på ett litet bord ända till idag. Det är nämligen inte alls en självklarhet att den ska få flytta in i det nyrenoverade fina köket, för den är så himla klumpig och ful. Nu när vi har fått så bra arbetsytor, så vill man ju inte belamra vare sig diskbänken eller bänkskivan med onödiga grejer. För i ärlighetens namn, hur ofta använder vi den där micron egentligen? Inte så ofta, faktiskt.


Att sätta upp en microvågsugn på en hylla i köket känns inte heller som något kul alternativ. Finns det överhuvudtaget microvågsugnar som är nätta och snygga? Jag tror nästan att vi ska ställa undan den ett tag, så ser vi om vi ens saknar den. Eller så får den kanske stå i källaren, för då får vi iallafall lite motion i källartrappan när vi ska poppa popcorn, hihi!

2 kommentarer:

  1. Jag har gömt min i ett överskåp. Tycker inte om at den ska stå och ta plats på bänken. Går ju lika bra i ett underskåp om man nu har plats./ Pia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi har inga överskåp mer än skafferiet, och där vill man ju inte sno onödig plats. Underskåpen är bortrationaliserade till förmån för djupa lådor, så det funkar inte heller. Fast nu har vi knökat in den med bord och allt i hörnan bredvid kylskåpet ute i smatten. Där kan den få stå ett tag, så får vi se var den hamnar sen.

      Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!