lördag 15 oktober 2022

Tomte från tippen

Jo då, visst blev det en runda till tippen den här helgen också. Det ösregnade ute, så vi trodde att vi skulle ha hela stället för oss själva, men där trodde vi fel. Det är helt klart fler än vi som har storröjning hemma i sina gömmor. Eller så är det bara ett allmänt helgnöje i "Glesbygd" att hänga på återvinningscentralen. Hursomhelst så tyckte jag att jag var duktig som avstod från att gå bort till ta-en-kruka-hyllan och titta. Det kändes liksom inte helt rätt att komma hem med grejer, när jag hade hela gårdsplanen full med saker att ta hand om. Men när vi körde hemåt satt det plötsligt en liten tomte på instrumentbrädan. Den hade maken plockat med sig från tidigare nämnd hylla. Jag är chockerad, men väldans nöjd. Så fin, ju! 


Eftermiddagen har jag ägnat åt att skura krukor och sätta in det jag vill behålla i ladan. Ibland är jag onödigt omständlig, men det är lite småmysigt att gå och pula. Det får ta den tid det tar, helt enkelt. Det blev ganska mycket grejer över, så nu har jag fyllt skåpbilen igen; den här gången med grejer som ska till loppis. Vi får väl se när det kan bli av att köra och lämna det. 

1 kommentar:

  1. Bra där. Själv tänker jag en massa men det händer ingenting. Inte ännu i alla fall. Fin tomte. Ser nötter i skålen. Kraaam Pia

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!