torsdag 20 april 2023

Övedsgrönt är skönt

Igår hade linoljefärgen torkat tillräckligt mycket för att jag skulle kunna skruva fast den nya bordsskivan i symaskinsunderredet. Först hade jag egentligen bara tänkt lägga den löst ovanpå, men med tanke på hur himla tungt det gamla stallfönstret är, så kändes det som en dålig idé. Dessutom fanns det färdiga hål i underredet, så det var bara att ta fram skruvdragaren och dra in fyra skruvar underifrån. 'Övedsgrön' är verkligen den perfekta trädgårdsgröna färgen. Inte lika skarpt grön som kromoxidgrön (som jag förvisso också älskar), utan lite mer sober. Det är samma nyans som jag målade däckstolen i förra sommaren. 


Så värst mycket pynt har jag inte ställt fram på bordet än, men en kruka med penséer har iallafall fått flytta hit. Kanske blir det inte så mycket mer än så, för just nu känner jag mig (hör och häpna) nästan lite mätt på alla pryttlar jag har i ladan. Undrens tid är visst inte förbi.


Imorgon ska jag klippa mig för första gången på vad jag tror är ett helt år. Jag ser ut som en risboll i skallen, så det är verkligen läge för en rejäl omgång med saxen. Fast känner jag mig själv rätt kommer jag ändå dra upp hårtestarna som blir kvar med en gummisnodd redan imorgon eftermiddag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!