söndag 14 maj 2023

Några småprojekt och en inställd konsert

Jag är fortfarande rätt flåsig och rosslig, men man vet att det går på rätt håll när man börjar bli rastlös och vill göra saker. Några småprojekt har det faktiskt blivit idag, som att köra en maskin tvätt och hänga ut den (årets första, så ljuuuvligt), och att vattna luktärterna i mina ack så torra pallkragar. Jag tror mest vattnet rann rakt igenom. "Kan man få önska lite regn?" säger hon som mer eller mindre har varit inomhus under hela värmeböljan. Får man tro väderprognosen kan det kanske komma något stänk redan imorgon. Jag håller faktiskt tummarna för det. 

Imorgon har min kör allsångskonsert på Kulturhuset här hemma i byn, men där kommer jag tyvärr inte att kunna vara med. Jag har varken lungor eller stämband som håller för det i nuläget. Tråkigt, men det kommer fler chanser. När vi ändå talar om sång, så var det helt och hållet min förtjänst att Loreen vann Eurovision-finalen igår. Jag tittade nämligen inte, och det brukar helt klart vara ett vinnande koncept när Sverige tävlar i olika sammanhang. 

1 kommentar:

  1. Tråkigt att behöva sälla in din konsert men jag vet hur du mår tror jag. Jag tittade inte heller på EVC gillar inte Loreen. Ha en bra dag! Kram Pia

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!