lördag 21 oktober 2023

Sushilunch, vinterjacka och bastubad

Tack och lov vaknade vi inte med någon större baksmälla efter Babets gästabud, fast hon härjade på rätt bra under natten. En del grejer hade blåst omkull i trädgården, men värre än så var det inte. Mot löfte om sushi lurade jag med mig maken till C4 Shopping i Kristanstad vid lunch, för jag tänkte att jag skulle handla mig en ny vinterjacka innan alla storlekar tar slut. Both missions accomplished. Alla nöjda, alla glada.


I skymningen drog vi igång bastun, fast det bara är lördag. Vår bastudag är ju annars oftast på söndagar, men idag kändes det extra behövligt i det ruggiga höstrusket. Jag tände ljus både inne och ute för extra stämning i mörkret. Det var nog första gången på ett halvår, tror jag. Mysigt!

Nu är man så där härligt mosig som man blir efter en timme i bastun. Och ren så det förslår. Dags att ta täcket och krypa upp i soffan och invänta kvällens engelska deckare.  

4 kommentarer:

  1. Haha Babets gästabud förstod jag inte först. Trodde ni varit på fest. Efter att ha googlat vet jag bättre... Och, visst är det nåt särskilt med engelska deckare. Älskar intromusiken till denna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. För övrigt en jättefin film. Mycket sevärd! 🙂

      Radera
  2. Je découvre votre blog avec beaucoup de plaisir. En France les feuilletons policiers sont diffusés le dimanche soir et nous les suivons avec beaucoup e plaisir !
    Douce soirée .

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!