fredag 20 oktober 2023

Babets gästabud

Idag blev det inte så mycket flextid över när jag väl var klar på hemmakontoret, men några minuter extra helg lyckades jag iallafall få till. Och helgen började med ett besök på byns finaste lilla blomsteraffär, där jag hämtade det ljuvaste fång med nerine och klematis med kvistar med mörkröda höstlöv och eukalyptus av olika slag. En riktigt ljuvlig juvelbukett. 


Sen blev det en runda inom mataffären, där vi bunkrade godsaker till kvällen. Och på stående fot bestämde jag att det var dags att smyga ner årets första jultidning i kundvagnen. Jag får även erkänna att jag redan har sökt både på "gamla julgranskulor" och "tändsticksfår" på Tradera. Och jag skäms inte en sekund för det. Det är ju faktiskt bara två månader kvar till jul, hihi!


Ikväll är vi inbjudna till Babets gästabud. (Nästan en tjusig filmreferens där, men annorlunda stavning.) Deltagande verkar inte vara det minsta frivilligt. Hon har påbörjat sin hejdundrande fest där ute, och efter bara någon timme har hon redan lyckats välta både ett bord och en bänk. Läge att hålla i hatten, alltså. Här blir det nog åka av. 

2 kommentarer:

  1. Hej. Var finns ditt gästabud?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Igår fanns det i Skåne. Idag är det nog någon annanstans. 🙂

      Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!