torsdag 27 augusti 2009

Trädgårdsgallring

I lördags gick vi så äntligen loss på vår ena snöbollsbuske, som växt iväg och blivit mer som ett träd med långa, rangliga grenar.

Vid flera tillfällen har grenarna tyngts ner till marken, av regn och blåst. Pinnarna har inte haft växtlighet förrän alldeles längst upp, så busken har sett allmänt taskig ut alldeles för länge. Att den inte är klippt för länge sen, beror enbart på att jag är en sådan mespropp, som inte vågar lita på sambon när han säger att det bara är bra för en trädgård med lite hård gallring.

Tur att jag blev modig och gav efter! - Efter klippning förvandlades vårt "spretmonster" helt plötsligt till en tät och fin buske igen. Nu får vi gå loss på fler ställen!

2 kommentarer:

  1. Hej du, kom av en slump in på din blogg, det var intressant att se hur allt har växt fram och blivit så fint. Vad många fina saker ni har hittat på loppisar. Jag lägger din blogg till favoriter, så jag hittar till dig igen. Kram Katarina.

    SvaraRadera
  2. Tack Katarina!
    Vad roligt att höra att min lilla blogg kan vara av intresse även för personer som inte är "närmast sörjande". Titta gärna in igen!

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!