Trenden som är just nu med smarriga cupcakes med olika frostings och icings, är något som verkligen faller mig i smaken! Jag faller både för det härligt barnsliga utseendet och för smaken.
Det har blivit två omgångar cupcakes hos mig bara under den senaste veckan. Att baka dem i pappersformar ställda i en speciell muffinsform är det allra enklaste. - Då kan man fylla på rejält med smet, utan att oroa sig för att formarna ska vika sig eller "spilla" ut för mycket av det goda!
Naturligtvis är jag inspirerad av Leilas fina bok A Piece of Cake (som ju är rena pornografin för en gottegris som jag!) men jag är alltid så dålig på att följa recept och vill hellre "höfta" ihop ingredienserna på eget bevåg.
Den senaste omgången fick rosa glasyr smaksatt med vaniljessens från bakhyllan i affären. De fina sockriga blommorna hittade jag också där, och för att verkligen maxa kaloriintaget så pillade jag ner en ruta vanlig Marabou mjölkchoklad i varje form innan gräddningen.
Mums filibabba!
Låter inte så dumt, min specialitet är dock Brownies. De ska helst serveras varma med glass och chokladsås...
SvaraRaderaMmmmmm...
SvaraRaderaKanske smakblogg hade varit något?
Vilket kalas!
Kram