onsdag 5 maj 2010

Såld!

Första, andra, tredje... - Nu är lägenheten i stan såld, och alla papper är påskrivna i eftermiddag.

Kanske borde man känna en smula vemod; vi har ju ändå bott och trivts i den här lägenheten i snart åtta år, men mentalt sett har vi på något sätt flyttat för länge sen. "Home is where the heart is", eller hur är det man brukar säga?

Nu återstår iallafall jobb, jobb, jobb med att få iordning allt innan 15 juli, som blir datum för överlämning. En hel del grejer ska packas och flyttas till Solhäll, men massor ska också säljas och skänkas. Det ska faktiskt bli riktigt skönt att få städa upp i sina högar och göra sig av med en massa "barlast". Blomkrukor som stått och dammat till sig på vinden i fem-sex år har ju inte direkt något affektionsvärde, och inte gamla kläder och husgeråd heller.

I väntan på de nya köparna har några andra nykomlingar flyttat in...


... på balkongen!

6 kommentarer:

 1. Grattis! Det var kul att det gick så fort med försäljningen, men det var en fin lägenhet så det var nog inte så konstigt.

  Jag har flyttat flera, flera gånger sedan jag lämnade mina föräldrarsnäste. Och jag kan bara hålla med, det är ganska skönt att röja och slänga lite då och då. Konstigt att det inte blir av medan man fortfarande bor kvar.

  SvaraRadera
 2. Grattis!!!
  Vad skönt!
  Skönt blir det ju också att rensa=))

  Har haft annonser på blocket i veckan, mycket märkligt att se folk gå i väg med dom gamla favoritmöblerna.
  Men jädrans vad med plats jag fick i förrådet!

  SvaraRadera
 3. Hej på dig, va kul att det gick så fort att sälja. Ja då börjar en ny period av livet, men jag tror du är en småstadstjej som inte kommer att sakna storstadslivet. Ha en bra helg, kram Katarina.

  SvaraRadera
 4. Hej,
  vet du om att det finns en loppisbutik i Osby där du kan hyra en hylla och sätta upp dina saker på och de säljer det åt dig? Vill du inte sälja kan du alltid handla.
  Hyllan heter stället.
  Jag menar om du behöver bli av med grejer nu när du flyttar.

  SvaraRadera
 5. Anonym,

  Det var ett bra tips!

  SvaraRadera
 6. Det blir till att stå på loppis och kränga grejer vet jag!! En liten slant för många saker, kan bidra till ett nytt inköp till den nya lyan....

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!