söndag 31 oktober 2010

Halloween

Vilken härligt lång dag det blev när vi fick ställa om klockorna idag. Vi drog nästan lite på det med flit, för känslan att kunna backa visarna och vinna en timme under eftermiddagen istället för direkt på morgonen. I det gröna rummet höll vi nästan på att vinna TVÅ timmar, för plötsligt visade det sig att både sambon och jag hade ställt tillbaka visarna på väggklockan, ovetandes om varandra, haha!

Nu är pumpan karvad och brinner ute på verandatrappen. (Gubben blev visst lite harmynt i år för jag lyckades snitta ett ärr från läppen upp mot näsan.) Mysigt, men innanmätet på pumpan luktar verkligen apa och åkte ut i komposttunnan illa kvickt. Fattar inte hur folk kan äta sånt...


I övrigt har jag inte varit utanför grindhålet idag, utan har istället suttit inne och sytt på mina draperier. De blev riktigt fina, men dagsljuset hann ta slut innan jag hann bli klar, så kort får det bli en annan dag.

2 kommentarer:

  1. I år blev det ingen pumpa för mig, men om du kikar in på min blogg så bjuder jag på lite bilder från vårt Halloweenparty förra året.

    Som du kanske minns har jag så svårt att ställa om mig när vi byter till sommartid, så nu äntligen nästan ett halvår senare är jag äntligen i fas igen, hihi.

    SvaraRadera
  2. Haha , trots harmyntheten blev den bra :) Visst var det skönt med en timmes vinst igår . Vi hade också lång frukost , och ändå fick vi mycket tid över . Kramar Susanne ♥

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!