måndag 8 augusti 2011

Hej hå, hej hå...

I morse var det dags att pallra sig iväg till "gruvan" efter fem veckors härligt avkopplande semester. Nog hade jag kunnat vara ledig ett tag till, men å andra sidan känns det ändå ganska fint att få tillbaka lite regelbundna rutiner i tillvaron. Dessutom är det ju alltid trevligt att träffa kollegorna igen. 

Än så länge känns det som om det är mycket dag kvar när man kommer hem, så en liten trädgårdsrunda hinner man ju faktiskt med efter jobbet. 


Nu ska jag bara vänja mig vid att komma i säng om kvällarna också. Det blir nog lite värre...

11 kommentarer:

 1. Skönt att ha första dagen avklarad! Det är liksom alltid värst dagarna innan man ska börja jobba igen, väl där brukar det vara okej. Men det är svårt att slita sig från trädgården, tur att kvällarna är ganska långa fortfarande. Imorgon är min sista lediga dag, så jag borde också verkligen tänka på att börja försöka vända tillbaka dygnet...

  Fin groda du har vid pumpen! Gillar grodor. :)Kram Hanna

  SvaraRadera
 2. Ja det är inte lätt att vända tillbaka dygnet.
  Vilken snygg pump ni har! Önskar mig en sådan till vår gamla brunn.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Ja visst är det tid kvar på kvällarna. Tack och lov. För oj vad jag har kvar att hinna denna säsong i trädgården.Kommer bli klurigt det där med att komma i säng. Kanske rent av tur att myggorna jagar in mig om kvällarna. /Kram Fia.

  SvaraRadera
 4. Än så länge är ju kvällarna ljusa och härliga så nog man man unna sig lite långa kvällar även om jobb väntar morgonen efter. Man får tanka på med ljus och trädgårdsliv så länge det går.

  Hälsar Åsa

  SvaraRadera
 5. Så mysig bild!

  Det jag fasar för med att börja jobba är att jag blir så trött. Jag somnar vid 8-9 på kvällarna och får inget gjort alls. Men men, jobba måste man ju.

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Jo man behöver lite inskolning...Själv är jag halvägs in i min semester...

  Fin groda du har som sitter och väntar på en liten dusch!

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig bild! En sån man kan ta fram när det börjar bli kyligare ute.
  Jag känner inte för att börja lägga mig tidigt och gå och jobba. Har alldeles för många projekt igång som jag hellre vill göra:)

  Ha en fin vecka!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 8. Jag är ju morgonpigg men blev så trött vid tretiden på ett klinikmöte igår, så jag var tvungen att gå ut en stund. Inte bra, måste lägga mig tidigare ikväll..

  kram!

  SvaraRadera
 9. Vacker bild!
  Ja, det blir lite huller om buller med sovtiderna på sommaren.
  :)
  Kram.

  SvaraRadera
 10. Usch fy, komma i säng och främst komma upp ur sängen!Bloggträff låter skoj men den helgen kan jag inte :( Hoppas ni får trevligt! Är det många som kommer?

  SvaraRadera
 11. åh så fina sådana där gamla pumpar är!! kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!