tisdag 8 november 2011

Det kom ett paket...

... i brevlådan från vårt kära grannland Norge. Avsändare var Jill med härliga bloggen Fyra Rum och Kök och innehållet var de fina sakerna jag vann i hennes utlottning härom veckan: Två underbart doftande tvålar, tre vackra etiketter och en fantastisk bordskalender för 2012.


Tusen tack, Jill, - sakerna är så fina, så fina! (Jag börjar nästan undra om jag inte föddes under en lycklig stjärna, sådan tur som jag har haft med utlottningar här i "Blogglandia" det senaste året!)

6 kommentarer:

 1. Vilka vackra saker...grattis till dig. Kul med tur :) Tar man inga lotter kan man inget vinna. Önskar dig en skön kväll nu. Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Din turgumma:))

  Trevlig kväll!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Grattis! Får man se nån bild på den där ladan nån gång? Måste väl finnas nåt att göra med den?;)

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Så roligt att du tycker om det. :-)

  Nu har jag ju missat en hel massa här inne hos dig. Måste ju kommentera er veranda - så fint! Där skulle jag verkligen kunna sitta med en god bok i flera timmar.

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Grattis till så fina vinster! Och till att ni har fått in värme i badrummet nu när det börjar bli ruggigt både inne och ute. Med varmt om tårna kan man ju spendera mycket tid i badrum ;)
  Ha en finfin dag hälsar Moa på Söderbygården

  SvaraRadera
 6. Hej!! Nu har jag hittat in till dig genom Swedish Corner - down Under. Härlig blogg du har, o vilet underbart hus o inredningsstil c",)
  Låagger dig på mig blogglista o hänger med dig vidare!

  Klem Anna

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!