måndag 7 november 2011

Elementärt

Man har många projekt på måste-göra-listan när man bor i ett gammalt hus. Som jag skrev häromdagen är det dock lätt att man blir hemmablind efter ett tag och låter saker och ting bero. En sådan sak har varit elementet i vårt badrum, som både fungerat dåligt och varit ruskigt rostigt. (Det sistnämnda har nästan varit minst kul, då rostfläckarna lätt kunnat misstas för något annat, hmmm...) Så hopplöst det är att ha ett småkallt och fuktigt badrum, där handdukarna aldrig riktigt torkar. 

Nu har vi äntligen sett till att få ett nytt element installerat, och helt plötsligt har vi värme i badrummet igen. Tänk att man kan bli så lycklig över ett helt vanligt oglamouröst element!


Till sist måste jag passa på att tacka för de härliga hälsningar och engagerade kommentarer som ni lämnar efter er här på bloggen. Ett speciellt tack till er som kommenterar "anonymt" och som jag inte har en möjlighet att "hälsa på". - Era fina ord sprider verkligen stor glädje här hemma! 

7 kommentarer:

 1. Det bästa med att inte ha det så värst fint och nytt från början är ju att man blir så glad för liten skillnad sen. Som ett nytt element på toaletten!

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Vad skönt att ni nu har värme. Det är ju vidrigt att stiga ur duschen i ett kallt badrum. Brrr!

  Här hos oss har vi några termostater som jag tror behöver bytas ut, det är iaf ingen värme på två av elementen. Får se hur länge vi låter telefonsamtalet till rörmokaren bero... ;)


  Hälsar Tamara

  SvaraRadera
 3. Värme hade jag inte klarat mig utan, vore en mardröm för en fryslort som mig att bli utan...

  Kramen

  SvaraRadera
 4. Det där känner jag igen!! Att ha en småtrist och lite halvfuktig toa. När vi flyttade ut till vårt torp så fanns det ingen vanlig toa, bara mulltoalett!! Luktfritt...jo pyttsan!! Nu har vi toa med golvvärme, så nu kan man tillbringa ganska lång tid där inne...
  Ha det gott!!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Grattis till nya elementet! Värme är viktigt såhär års, särskilt i badrum!
  Ha en fin dag!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 6. Badrummet måste vara varmt, vi har golvvärme på max året runt. När vi bodde i Sthlm i en hyresrätt längst ner, utan källare, frös jag som fasiken varje morgon. Satte till slut in en värmefläkt för att stå ut. Dyrt blev det...
  Nä, ordentlig värme ska det vara där man är naken ibland ;)

  Vad fin verandan är! Såå mysig! Nu saknas bara lite snö utanför.

  kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!