lördag 14 januari 2012

Bönhörd

Nog finns det någon där ute som hör. Solljuset fullkomligt väller in i vår lilla stuga idag! Jag vill sitta med ansiktet i fönstret och lapa sol mest hela dagen. Det får nog bli en runda utomhus också, även om det faktiskt är riktigt kallt. Om inte annat kan jag ju ta mig en promenad uppför backen till Erikshjälpen och se om de har några fynd idag. (Premiärbesök för i år!)


Julgransplundring hade vi redan förra helgen, men idag har vi iallafall ställt ut den barrlösa stackaren i grindhålet för hämtning av den lokala Lions-föreningen. Man knyter fast en påse med en liten slant till välgörenhet, vilket får hela arrangemanget att kännas som en win-win-situation. Det är trevligt att bo i "Glesbygd"

5 kommentarer:

 1. Javilken härlig sol vi har över Skåne idag! Dags för en promenad och spaning efter vårtecken. Vilken fin julgranstradition ni har där i glesbygd, det är annat än att dumpa den bredvid återvinningscentralen det... (Fast det har jag inte gjort själv, vill jag poängtera. Min ligger i prydliga beståndsdelar i komposttunnan... ;)

  Ha en skön dag i solskenet! Kram Hanna

  SvaraRadera
 2. Ja så härligt det är med dagsljus och sol! En promenad till Erikshjälpen lät ju inte helt fel!
  Ha en bra helg!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Det fina vädret finns även här idag. Härligt! Jag ska ut en sväng snart. Det blir i sällskap med Ronja och kameran.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Sol och blå himmel idag, men riktigt ruskigt kallt!!!!!!!!!
  Så käckt att kunna bli av med granen på det sättet, våran ligger kvar i trädgården och väntar på att gå i komposten.

  Ha en fortsatt fin helg,
  Kram Anneli.

  SvaraRadera
 5. Vilken smart idé av Lions! Jag bor nog lite för lantligt för att sånt ska hända här. Det blir till att elda upp granen själv.

  Ha en fortsatt skön helg. Kram!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!