söndag 15 januari 2012

Byrå i garderoben

Ibland händer det saker som liksom är för bra. Som igår, när jag gick till Erikshjälpen för att se om de hade någon liten byrå att ha i klädkammaren. (För övrigt husets ENDA garderob.) Den förra loppisbyrån som stod där gav nämligen upp under julen, då den ena lådan brakade sönder och samman. (Sambon har för många strumpor, tror jag bestämt.)

Jag hann knappt in genom dörren förrän jag snubblade över en byrå i just den storleken jag letade efter. Roligast av allt är att den är målad i exakt samma gröna nyans som våra köksluckor; tänk vilket sammanträffande. På köpet fick jag en matchande spegel med tjock rund trädram, men den var rätt ful så den har hamnat ute i ladan.


Jag bytte de fula träknopparna mot de porslinsknoppar som jag hade satt dit på den gamla byrån. Resultatet blev helt OK; förvisso är det en vanlig ommålad fanérbyrå, men den duger alldeles utmärkt att ha i garderoben. 

Det var skönt att passa på att rensa ut gamla urtvättade underkläder, när jag ändå höll på att stuva om i lådorna. Nu återstår att se hur länge ordningen varar...

13 kommentarer:

 1. supercharmig tycker jag;) Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Verkar som min spådom redan drabbat dig...

  Mvh
  Frida

  SvaraRadera
 3. Perfekt, vilket fynd! Erikshjälpen är toppen!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Fynd är något av det bästa som finns, eller hur? Idag skiner solen även i södra Skåne men det är kallt, kallt!!

  Kramar

  SvaraRadera
 5. Fynd! Tänk vad man kan hitta. Det är så fenomenalt med loppisar och alla dom ställena, tänk så mycket vi bara hivar ut annars....man får sig en ordentlig tankeställare.

  När jag är inne hos dig och du visar dina röda väggar blir jag alltid så glad, jag växte upp med precis den färgen på väggarna och jag tycker det är så väldigt vackert så jag förstår inte varför jag inte har det här och nu (fast sofforna är i den färgen....).

  Google Chrome, ja, vi håller tummarna för att det fungerar även framledes med den.....fast jag förstår ingenting och varför och så, men det är bara att acceptera eller börja i dataskolan!

  Agneta kram

  SvaraRadera
 6. Det står ett tydligt Fröken grön på den byrån! Perfekt till det den ska användas för. Sådana fynd gillar vi!

  Coolt att min sambo är din gamle idol från Karlskronatiden. Sambon sträckte lite på sig när jag berättade vad du skrivit *hehe*
  Vill du ha en autograf? Jag kan nog ordna en ;)

  Kram Tamara

  SvaraRadera
 7. Härligt med fynd!!

  Ha det gott!


  Maliin

  SvaraRadera
 8. Vad roligt när man gör såna fynd! Byrån är jättecharmig. :o)

  Kram

  SvaraRadera
 9. Vilken tur du hade !! Den blev väl jättefin !
  Kramar // Susanne ♥

  SvaraRadera
 10. **Oh va sugen jag blev på att loppa lite, det är ju SÅ roligt!!! Den blev jätte fin! Ha det bäst kramen/Emma**

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!