måndag 16 januari 2012

Liebster Blog och bloggstrul

Av söta Lantiz Tantiz fick jag en fin liten utmärkelse i fredags; Liebster Blog. (Liebster betyder "käraste" på tyska.) Nog måste fredagen den trettonde vara en riktig lyckodag ändå! (Jag råkar ju dessutom vara född på en fredag den trettonde, så jag menar vad jag säger.)


Jag vill gärna skicka den lilla utmärkelsen vidare till tre sköna bloggdamer, vars bilder och texter muntrar upp mig allt som oftast:

 • Marina med bloggen Marinas Trädgård
 • Tamara med bloggen Livet på Solsidan (Jag vet att du redan har fått den här, men jag tänkte på dig innan jag såg det så du får den från ett håll till!)
 • Karin med bloggen Mina Rum

Att jag dessutom har fått ett par tillfällen att träffa dessa go'a tjejer i verkligheten under 2011 är naturligtvis extra kul. Jag hoppas att 2012 kommer föra med sig nya trevliga möten med er, tjejer! Välj själva om ni vill skicka utmärkelsen vidare.

Nu över till något tristare. Tydligen är det så att det har varit problem för en del att komma in i kommentarfältet på min blogg på sistone. Problemet verkar vara knuten till vilken webb-läsare man har; med Internet Explorer verkar det inte fungera alls. Fick tipset av Lisa att installera kommentarsfältet som pop-up-fönster, så det gjorde jag. Hoppas att det ska fungera bättre nu!

10 kommentarer:

 1. Stooooort grattis till din välförtjänta award!!! Så kul!! Jag måste kika in och se vilka bloggtips du bjuder på:))

  Vilket fynd du gjorde på Erikshjälpen!!!! Visst är det kul att fynda billigt, det försöker jag göra hela tiden:)

  Stöööörsta kraaaaaaaaaamen aka

  SvaraRadera
 2. Jag har haft ibland problem med att kommentera, jag skulle välja "ett profil" som inte gick att välja och anonymt gick inte heller, men nu verkar det ju vara löst.
  Önskar dig en fin kväll!
  Ute

  SvaraRadera
 3. Här körs google crome som webläsare och jag har inga problem med att kommentera.

  Tack så mycket för awarden! Jag hoppas verkligen att vå får flera tillfällen att träffas under året. Dels vill jag se din trädgård live och sen skulle det vara roligt med en runda med kamerorna också.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Precis samma som jag haft fast jag kunde inte se allt på min egen blogg heller. Men jag har fått så många bra tips och bl a har jag då bytt till Google Chrome bl a och till pop up fönster och det har du också ser jag nu!
  Grattis till Awarden!
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 5. Hej på dej! Grattis till utmärkelsen! Din blogg är verkligen en njutning att läsa särskilt alla roliga loppisfynd ni gör. Hälsningar från en glesbygdsbo till en annan!/Carina

  SvaraRadera
 6. Det finns män som följer din blogg med...

  SvaraRadera
 7. Tack Carina och du anonyme (?) man för era små hälsningar här på bloggen!

  SvaraRadera
 8. Tjoho, nu funkar det att kommentera igen! :o)

  SvaraRadera
 9. Tack, söta du för awarden!
  Jag hoppas verkligen att vi kommer att ses under nästa trädgårdssäsong. Det har varit så trevligt de andra gångerna.

  Kram!

  SvaraRadera
 10. Grattis till awarden!! Välförtjänt!!
  Inga problem med att kommentera, men det är nog som du skriver, Explorer som krånglar.
  Ha en trevlig dag!!
  Kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!